CCM

Uw innovatie partner
Nederlands

Werken bij Sioux CCM

  
Openstaande vacatures 

Vanwege de groei zijn wij continu op zoek naar talent, dus open sollicitaties zijn van harte welkom. Specifiek zoeken wij op dit moment: 

Proefzitten - Seats to meet | 28 november 2017

Bij Sioux CCM zoeken we mensen met het hart op de juiste plaats: een stukje thuis en een stukje bij jouw unieke mechatronische apparaten. En bij opdrachtgevers die stuk voor stuk tot de verbeelding spreken. Als eer in je werk een belangrijk deel van je bagage is, wordt het tijd dat we elkaar ontmoeten. Maak via het contactformulier hieronder een afspraak voor een kop koffie (of thee) met één van onze collega’s in jouw vakgebied. Of schrijf je in om eens te komen Proefzitten! Dan ontdek je tijdens een rondleiding, in een gesprek met een Sioux CCM-er, en onder het genot van een hapje en een drankje hoe het is om bij ons te werken. 

Voor studenten

Sioux CCM heeft stage- en afstudeeropdrachten voor studenten HBO / WO Mechanica en Mechatronica. Zoek jij een uitdagende opdracht? Bekijk dan hier onze opdrachtbeschrijvingen en reageer met een motivatie waarom juist jij deze opdracht zou moeten doen. 

Sioux CCM biedt

CCM personeelsuitje

  • een variatie aan hightech projecten, markten en technologieën  
  • persoonlijke inzet, betrokkenheid en expertise bij hoog opgeleide technisch specialisten verdeeld over fysica, mechatronica, mechanica, elektro/elektronica, en software.
  • een prettige werksfeer zonder ellebogenwerk maar met passie, eerlijkheid en collegialiteit
  • de vrijheid om met originele, creatieve oplossingen te komen
  • productontwikkeling van idee tot operationeel product
  • een directe samenwerking met de klant en partners
  • een steile leercurve door de veelzijdigheid binnen Sioux CCM

Naast het werk

Wil je weten hoe het is om bij Sioux CCM te werken? Bekijk dan het filmpje hierboven. Naast samen werken vinden we het ook belangrijk samen de successen te vieren en te ontspannen. 

Kennisdelen 

Sioux CCM-ers delen hun kennis ook met het geven van lessen of lezingen. Bijvoorbeeld op de TU/e in Eindhoven en op de TU in Delft. Marnix Tas is door Mikrocentrum geïnterviewd voor zijn werk als docent en Joep Kooijman is geïnterviewd voor de TU/e bedrijvengids.

Open sollicitaties 

Staat jouw gewenste vacature er op dit moment niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature.ccm@sioux.eu

Solliciteren of eerst een kop koffie met een collega?

precisiemechanica Substrate Carrier constructie principes vacuum technologie Web Handling Labview assemblage actuatoren semicon cleanroom testapparatuur FPGA microcontroller validatie mechatronica imaging design optica fluorescentie motion control VHDL medische apparatuur CAE Media transport