CCM

Uw innovatie partner
Nederlands

Studenten@Sioux CCM

Graag komen wij in contact met toptalent van technische hogescholen en universiteiten.

Lunchlezingen en bedrijfsbezoeken

Wil je een lunchlezing bijwonen of organiseren op jouw hogeschool of universiteit? Wil je ons bedrijf bezoeken met een groep studenten? Graag denken we mee in het bedenken van inhoudelijk sterke workshops. Geen promo-praatje maar samen technische oplossingen bedenken!

Sioux CCM Mechatronics Trophy 

Verder is deelname aan de Sioux CCM Mechatronics Trophy DE mogelijkheid om met een team een robot te ontwerpen en te bouwen en deze robot te laten strijden tegen de robots van de andere studententeams. Wie verzint de meest vernuftige oplossing? 

Stage en afstuderen

Sioux CCM heeft stage- en afstudeeropdrachten voor studenten HBO / WO Mechanica en Mechatronica. Ben je geïnteresseerd in één van de opdrachten, stuur dan een mail met je motivatie naar vacature.ccm@sioux.eu. Wij laten je weten of jij die fantastische uitdaging te pakken hebt in het nieuwe schooljaar. 

Master assignments:

Bachelor assignments:

Een startersbaan met een zeer steile leercurve... 

Bij Sioux CCM werken 100 collega's op hoog niveau aan allerlei producten, technologieen en in diverse markten. Zij verschillen in kennis en kunde, in leeftijd en in hun persoonlijke aanpak. Samen zijn ze betrokken bij de mooiste projecten uit de regio die ze op onze locatie van concept tot realisatie bedenken en uitvoeren. Deze variatie geeft voor jou als starter de beste garantie voor een steille leercurve in deze eerste jaren van je carriere. bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie naar vacature@ccm.nl. 

Of gewoon eens rondkijken... 

Weet je nog niet helemaal wat je wilt, geen probleem, vinden we heel normaal. Kom gewoon eens een kijkje achter de schermen nemen en drink een kop koffie met iemand die al aan de slag is bij Sioux CCM. Schrijf je in om te komen proefzitten zodat je de sfeer kunt proeven en weet wat we voor je in petto hebben. 

Meer weten over jouw kansen bij Sioux CCM?

validatie vacuum technologie constructie principes imaging VHDL mechatronica assemblage optica design Media transport Labview Web Handling microcontroller actuatoren semicon precisiemechanica medische apparatuur CAE motion control fluorescentie Substrate Carrier FPGA cleanroom testapparatuur