CCM

Uw innovatie partner
Nederlands

Kom proefzitten bij Sioux CCM!


Proefzitten - Meet CCMHoe jij ook het liefste zit, bij Sioux CCM zit je zeker goed! Je krijgt bij ons alle ruimte en we hebben je veel te bieden.
Dat willen we je graag laten ervaren. Regelmatig organiseren wij Proefzit-middagen, waarbij je vrijblijvend met
ons kennis kunt maken.

Kies je gesprekspartner

Tijdens deze middag sta jij centraal. Vertel ons wat Sioux CCM voor jou kan betekenen. Je krijgt meer informatie over ons bedrijf, over de uitdagende projecten en jouw groeimogelijkheden. Dit in de informele en ontspannen sfeer die zo kenmerkend is voor Sioux CCM.

Maak in een persoonlijk gesprek kennis met Sioux CCM medewerkers en vraag hen naar hun ervaringen. Jij bepaalt de onderwerpen, en kiest een type gesprekspartner die daar bij past. 
 

Proefzitten


Ronald Melenhorst
is een system designer mechanics met een passie voor precisiemechanica. Wil je weten aan welke projecten hij werkt en op welke manier hij zichzelf binnen Sioux CCM ontwikkelt? Kies dan voor een gesprek met Ronald.

Proefzitten


Ligt jouw ambitie in het managen van projecten? Praat dan eens met Dimitri Eijkman, projectmanager. Hij legt uit hoe wij invulling geven aan dit interessante vak en vertelt je over de rol van de projectmanager binnen Sioux CCM.

Proefzitten


Jeroen Paulussen
is een system designer software en kan je vertellen welke uitdagingen je bij Sioux CCM tegenkomt. Maar je kunt het met hem ook hebben over de bedrijfscultuur die zo kenmerkend is voor Sioux CCM. 

Proefzitten


Matthijs Hajer
is een mechatronicus die aan jou kan uitleggen waarom de multi-disciplinaire projecten van Sioux CCM zo mooi zijn.

Proefzitten


Ben je juist meer van de hardware en elektrotechniek? Praat dan eens met Erwin Kruizinga! Die kan je vertellen wat we in dit vakgebied neerzetten bij Sioux CCM!    


Programma

Wanneer:    dinsdag 30 mei 2017

Locatie:       Sioux CCM, De Pinckart 24 te Nuenen

15:00 uur:  Welkom

15:15 uur:  Kennismaking met Sioux CCM: algemene introductie, project presentaties en rondleiding

17:00 uur:  Buffet

18:00 uur:  Persoonlijke gesprek met een door jou gekozen type CCM medewerker


Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het Proefzitten via het contactformulier onder aan deze pagina. Geef daarin tevens aan met welk type gesprekspartner je wilt kennismaken. Wil je liever op een ander moment kennismaken met Sioux CCM? Stuur dan een mail naar vacature.ccm@sioux.eu

Interesse in een ander bedrijf binnen Sioux?

Sioux CCM is onderdeel van de Sioux groep. De Sioux groep heeft ook vestigingen in Eindhoven, Herentals & Gent (België), Utrecht. Wil jij graag met een van de andere vestigingen in contact komen? Bekijk dan eens de Proefzit data op de andere Sioux vestigingen.

Aanmelden Proefzitten bij Sioux CCM!

CAE validatie assemblage Web Handling microcontroller imaging Substrate Carrier precisiemechanica semicon Media transport fluorescentie vacuum technologie cleanroom actuatoren optica motion control testapparatuur constructie principes VHDL medische apparatuur FPGA mechatronica Labview design