CCM

Uw innovatie partner
Nederlands

Smart and fleXible Control Solutions (SAXCS)

Smart And fleXible Control Solutions

Slim en flexibel

SAXCS is de naam van de nieuwe aanpak voor regelsystemen. Het is hardwareonafhankelijk, flexibel en erg geschikt voor kleine en middelgrote fabricageseries. OEM-bedrijven kunnen uit vele oplossingen kiezen om de kosten voor gebruik van hun klanten te beperken. 

De oplossing

Een oplossing die steeds populairder wordt, is om een modelgebaseerd ontwerp van de regeltaken in apparatuur te gebruiken. Met moderne ontwerptools kunnen we het regelontwerp volledig simuleren en testen. Vervolgens brengen we het automatisch over naar een embedded ontwerp of: de softwarecode. 

Bewezen en beschikbaar

Wij hebben deze aanpak voor industrieel niveau uitgewerkt, de functionaliteit bewezen en een aantal hardwareonderdelen getest. Deze techniek is nu beschikbaar voor OEM-bedrijven die kleine tot middelgrote series bouwen. Zodat ook zij kunnen profiteren van de flexibele en hardwareonafhankelijke SAXCS-aanpak, hun ontwikkel- en hardwarekosten kunnen verlagen en hun doorlooptijd kunnen verbeteren.

 

Saxcs flow

 

Voor alle details kunt u dit artikel lezen. 


Contact Ir. Arend-Jan Beltman.
Tel. 040-2635000.

VOORBEELDEN

Planaire motor

Planaire motor voor ALSI


Laserbeam recorder voor Singulus Mastering

Laserbeam recorder voor Singulus Mastering

 

Web-tension controller voor AGFA Dotrix

Web-tension controller voor AGFA Dotrix

Nieuwsgierig geworden?

Labview motion control cleanroom FPGA actuatoren Web Handling VHDL fluorescentie Media transport semicon constructie principes precisiemechanica microcontroller design assemblage vacuum technologie mechatronica testapparatuur imaging CAE medische apparatuur validatie optica Substrate Carrier