CCM

Uw innovatie partner
Nederlands

Imaging & Printing

Onze apparatuur helpt u

Imaging en Printing maakt afbeeldingen of geeft die met printen weer. Dat kan op vele manieren. Wij ontwikkelen de apparatuur waarmee u deze processen efficiënt kunt realiseren. Denk aan meetapparatuur om de processen te monitoren. Maar ook aan productieapparatuur om productieafbeeldingen te maken, te controleren of te printen. Bij het ontwikkelen van deze apparatuur en het efficiënt verwezenlijken, gebruiken wij onze kerncompetenties: fysica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en het ontwerpen van software. 

Producten worden steeds complexer

Dat vraagt een mechatronische aanpak. De beste architecten en ontwerpers worden uitgedaagd om de vereiste nauwkeurigheid en snelheid te bereiken. Voorbeelden van onze ontwikkelingen zijn:

  • Productieapparatuur voor printerfabricage
  • Inkjetprintkopproductieapparatuur
  • Inlineproductbewakingsapparatuur drukindustrieën
  • Substraat handling in printers
  • Foto-optische oplossingen
  • Microscopic-imaging
  • Scanapparatuur

Grafische en maakindustrie. Imaging en PrintingBelangrijke industrieën in dit verband zijn de grafische industrie maar sterk in opkomst is ook de maakindustrie met additive manufacturing (3D Inkjet printing / printed Electronics).

Wij voerden veel ontwikkelprojecten uit voor OEM’ers van printers. Ook ontwikkelen wij veel printerproductieapparatuur, met meetapparatuur om de productie te monitoren. 

Imaging en Printing is één van onze speerpuntindustrieën

Voor deze industrie ontwikkelden wij ook een eigen product, de Generic Substrate Carrier. De IP van dit product is geheel van CCM. We produceren de Generic Substrate Carrier onder eigen beheer en brengen deze zelf op de markt.

In ons portfolio vindt u diverse systemen waarin CCM kennis is toegepast.

Verder zijn er kant en klare oplossingen aanwezig om u mee van dienst te zijn. 

Meer weten over imaging en printing binnen CCM?

VHDL Substrate Carrier fluorescentie microcontroller CAE testapparatuur Labview cleanroom medische apparatuur imaging design constructie principes Media transport validatie semicon vacuum technologie optica actuatoren motion control assemblage precisiemechanica Web Handling FPGA mechatronica