CCM

Uw innovatie partner
Nederlands

Healthcare & Pharma

Healthcare

De behoefte aan steeds geavanceerdere diagnostiek is een belangrijke drijfveer voor nieuwe ontwikkelingen. Tegelijkertijd bieden technische vernieuwingen meer mogelijkheden. Wij zijn een ervaren partner bij de ontwikkeling van nieuwe diagnostische apparatuur. Onze specialisaties liggen onder andere op het gebied van sample-handling, digitale microscopie, fluorescerende detectiesystemen en geavanceerde sensors.  

Pharma

Productie in een farmaceutische omgeving stelt hoge eisen aan de degelijkheid en reinheid van het machinepark. Wij bieden kennis en ervaring bij de ontwikkeling van betrouwbare productiemachines voor farmaceutische producten. Daarvoor ontwikkelen en produceren wij medische modules en apparaten. Wij beschikken dan ook over de bijbehorende medische normen, waaronder ISO 13485.

In ons portfolio vindt u diverse systemen waarin CCM kennis is toegepast.

Microscopie, fluorescerende lichtbron en imageprocessingVerder zijn er kant en klare oplossingen aanwezig om u mee van dienst te zijn.

Bekijk ook onze eigen producten

Wij ontwerpen en produceren graag producten met maatschappelijke relevantie. Onze eerste resultaten zijn:

Kwaliteit

Wij werken volgens de medische normen en kwaliteitseisen

Meer weten over health binnen CCM?

vacuum technologie precisiemechanica constructie principes imaging Substrate Carrier microcontroller assemblage testapparatuur semicon optica actuatoren CAE validatie Media transport VHDL mechatronica motion control design FPGA Labview cleanroom fluorescentie medische apparatuur Web Handling